Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Міжнародним днем молоді!

Дата: 12.08.2022 12:40
Кількість переглядів: 124

 

Сьогодні, 12 серпня, Україна відзначає Міжнародний день молоді.     

З метою підтримки прагнення української молоді до інтеграції в європейську спільноту, утвердження цінностей демократії та свободи, а також ураховуючи ініціативу молодіжних організацій та рухів Указом Президента України № 333/2021 з 1 січня 2022 року День молоді в Україні тепер щороку відзначатиметься 12 серпня разом з усім світом у Міжнародний день молоді.

День молоді — це свято, яке покликане звернути увагу на інтереси і прагнення молодого покоління. В цей день зазвичай проводять різні заходи, спрямовані на підтримку ініціатив молодіжних організацій, конкурси, свята. Проте у зв’язку з російською збройною агресією проти України та введенням воєнного стану (Указ Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022) формат проведення Міжнародного дня молоді 2022 року має інформаційний характер.

Молодь завжди була і залишається рушійною силою позитивних змін. Сьогодні вона захищає незалежність і суверенітет нашої держави, піднімає економіку, волонтерить, розвиває культуру, подорожує світом і розповідає йому про сильну, мужню та незламну Україну. На молодь покладаються надії, із нею будується майбутнє. Тож зичимо нашим активним, креативним, ініціативним, сильним духом хлопцям і дівчатам мирного неба, здоров’я, успіхів, сил та наснаги для втілення в життя всіх заповітних мрій. 

Із Міжнародним днем молоді!       

 

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано