Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Онлайн-платформа «Прихисток»

Дата: 04.08.2022 16:07
Кількість переглядів: 164

 

«Прихисток» це онлайн-платформа, яка була створена як соціальний проєкт і згодом стала державним веб-ресурсом  prykhystok.gov.ua.

За допомогою цього сервісу українці безкоштовно пропонують своє житло тим, хто змушений залишити свою домівку або втратив її через бойові дії.

Якщо ви є власником помешкання, в якому готові прихистити вимушених переселенців, то, перейшовши на сайт «Прихисток», вам необхідно обрати опцію «Надати житло» або «Запропонувати житло», створити акаунт та опублікувати оголошення. В останньому потрібно зазначити місце розташування житла, кількість осіб та кого саме ви готові прийняти (жінки, діти, готовність приймати домашніх улюбленців тощо), термін надання прихистку та інші умови.

Якщо ви у пошуках безкоштовного житла, то перейшовши на сайт «Прихисток», оберіть опцію «Знайти житло». Там ви можете переглянути наявні пропозиції по всій Україні або ж у певному регіоні та зв’язатися з власником.
Популярність цього ресурсу зростає і наразі на веб-сайті «Прихисток» безкоштовне житло для українців пропонують також громадяни інших країн Європи і світу та наші співвітчизники, які проживають закордоном.

Станом на сьогодні «Прихисток» містить більше 11 тисяч пропозицій безкоштовного житла для вимушених переселенців в Україні та більше 3 тисяч пропозицій закордоном. 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано