Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

100-річний ювілей Марії Василівни Бабич

Дата: 03.08.2022 10:05
Кількість переглядів: 329

 

Кажуть, що довгожителі — це жива історія рідного краю, його мудрість, гордість і слава. Новобілоуська територіальна громада теж має людей «золотого» віку. І Марія Василівна Бабич із села Мохнатин є однією з них. Днями вона відзначила свій поважний 100-річний ювілей.  

Її роки — її багатство, в цьому щиро переконані рідні та односельці Марії Василівни. Хоча життєвий шлях жінки виявився досить нелегким. На її долю випало чимало важких випробувань: лихоліття Другої світової війни, голодомор, післявоєнна відбудова, важка праця, смерть чоловіка та дітей. Позаду багато пережитого. Щось минало в радості, щось — у печалі. Проте на свою долю пані Марія не нарікає і вдячна Богу за все пережите.  

Все життя Марія Бабич пропрацювала в колгоспі, має статус ветерана праці та учасниці Другої світової війни. Жінка виховала сина й доньку, має троє онуків. На радість бабусі зростає двоє правнуків.

У селі Марію Василівну знають як невтомну трудівницю, вправну господиню, добру та порядну людину, яка ніколи не стояла осторонь людської біди. «Привітна, щира, чуйна, спокійна», — кажуть односельці.  

Із «золотим» ювілеєм пані Марію вітала вся родина: невістка, племінники, онуки й правнуки. З теплими привітаннями та приємними подарунками до ювілярки завітали й поважні гості — голова Новобілоуської сільської ради Дмитро Федоров і староста Мохнатинського старостинського округу Любов Юрченко. Гості побажали Марії Василівні міцного здоров’я, родинного тепла та любові. Вся наша велика громада теж приєдналася до привітань. Нехай зозуля кує їй ще многая літа.

  

За інформацією Новобілоуської сільської ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано