Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання Координаційної ради

Дата: 28.07.2022 15:34
Кількість переглядів: 126

 

У четвер, 28 липня, відбулося засідання Координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми Новобілоуської сільської ради.

Засідання відбулося за участю заступника Новобілоуського сільського голови Юрія Ткаченка, начальника відділу освіти Новобілоуської сільської ради Сергія Павліона, фахівця із соціальної роботи Новобілоуської сільської ради Людмили Прохорової, інспекторів сектору ювенальної превенції ЧРУП ГУНП у Чернігівській області Дмитра Климка та Олени Мінаєвої. Очолив його голова ради, начальник відділу культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Новобілоуської сільської ради Олександр Чаус.

На засіданні обговорювалося питання про здійснення заходів щодо з’ясування обставин вчинення домашнього насильства в одній із сімей громади та усунення загрози його повторного вчинення. Про ситуацію в родині доповіли староста Кувечицького старостинського округу Тетяна Купрієнко, в.о. начальника служби у справах дітей Новобілоуської сільської ради Світлана Бисикало та спеціаліст І категорії з дошкільної освіти Валентина Білан. Вони детально проінформували про проведені заходи для усунення виниклої проблеми та затвердили план роботи щодо виконання інформаційно-просвітницьких дій із питань профілактики домашнього насильства.     

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано