Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем Конституції України!

Дата: 28.06.2022 08:02
Кількість переглядів: 119

 

Шановні мешканці Новобілоуської територіальної громади!  

Щиро вітаємо Вас із Днем Конституції України!

26  років тому Верховна Рада України, спираючись на багатовікову історію українського державотворення та висловлюючи суверенну волю українців, ухвалила  найголовніший Закон нашої держави — Конституцію, яка закріпила правові основи незалежної України як повноправної учасниці світового співтовариства. Конституція України стала головним оберегом державності з фундаментальними засадами, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє нашого народу. Українська Конституція визнана однією з найдемократичніших у світі, адже в центрі Основного Закону людина,  її життя, здоровя, гідність, права та свободи.

Конституція України є Основним Законом для влади і громади. Тож нехай кожен із нас докладатиме максимум зусиль задля того, щоб вона була надійним інструментом забезпечення обов’язків, прав і свобод усіх громадян України. Лише будучи законослухняними громадянами, ми зможемо збудувати суспільство, де пануватиме закон, гуманізм, демократія і справедливість. Суспільство, в якому на першому місці — людина, її права і свободи.

Щиро дякуємо Збройним Силам України, які нині зі зброєю в руках захищають нашу країну і Конституцію, боронять наше право жити у вільній та суверенній державі. Завдяки їхній мужності та відвазі Україна й надалі залишатиметься сильною і незалежною, а Конституція забезпечуватиме кожному з нас повноцінне життя та даватиме можливість самореалізації в цьому житті.

Зі святом нас, дорогі земляки, з Днем Конституції!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано