Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 03.06.2022 16:15
Кількість переглядів: 132

 

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це прекрасне свято радості та одвічної надії, адже в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Саме від нашої уваги, любові, виховання залежить доля наших дітей. І якщо ми будемо ростити їх у добрі, змалечку оточимо любов’ю та милосердям, вони змінять наше життя на краще!

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості постійно дбати про їхні здібності та всебічний розвиток інтересів, забезпечити їм належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.

Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим. Нехай дітям завжди світить сонце яскраво, життя дарує приємні подарунки, а вночі на чистому небі для них сяятимуть мільйони красивих зірок.

Заклади освіти Новобілоуської територіальної громади приєднуються до привітань з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей та бажають,щоб наші діти якомога довше залишаються дітьми безтурботними, веселими та радісними, щоб кожна дитина була здорова і оточена турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день — добрим і цікавим. А батькам бажаємо терпіння, доброти і ніжності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано