Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

Дата: 26.04.2022 09:02
Кількість переглядів: 136

 

26 квітня минає 36 років із дня аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Техногенної екологічно-гуманітарної катастрофи, яка стала болючою історією для нашої країни та залишається важкою спадщиною майбутнім поколінням. Пам’ять жертв Чорнобильської трагедії разом з Україною вшановує весь світ. 26 квітня є також Міжнародним днем пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф.

Ми схиляємо голови перед подвигом та мужністю наших чорнобильців. Нещадний атом і досі підриває здоров’я тих, хто заради благополуччя та безпеки кожного з нас працював на забруднених територіях. Минають роки, але ми пам’ятаємо, якою ціною дісталася нам перемога над техногенною стихією, і не минає біль від втрати наших героїв-ліквідаторів. 

Дорогі ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС, в цей тяжкий для України час, коли ми відстоюємо честь і свободу нашої держави, зичимо Вам міцного здоров’я, незламності духу, миру та довгих років життя. Нехай у людських серцях вічно живе гордість за Вашу відвагу та незламність. Хай завжди буде з Вами підтримка та подяка нашого народу.  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано