Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося виїзне засідання виконавчого комітету Новобілоуської сільської ради

Дата: 23.02.2022 13:03
Кількість переглядів: 259

 

У вівторок, 22 лютого, в селі Старий Білоус відбулося виїзне засідання виконавчого комітету Новобілоуської сільської ради за участю сільського голови Дмитра Федорова, його заступника з питань діяльності виконавчих органів Юрія Ткаченка, керуючої справами виконавчого комітету Олени Плотнікової, секретаря сiльської ради Світлани Стопичевої, доповідачів із питань порядку денного та працівників виконавчого апарату сільської ради.

На ньому було розглянуто п’ятнадцять питань, які виносяться на розгляд засідання членами виконавчого комітету сільської ради. Зокрема, обговорювалися питання про схвалення проєкту Програми пільгового медичного обслуговування осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, Новобілоуської сільської територіальної громади на 2022 рік; про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації та проведення ОВД; про тимчасове влаштування дитини до КНП «Прилуцький обласний будинок дитини «Надія».

Розглядалися також питання щодо забезпечення громадської безпеки та правопорядку на території Новобілоуської сільської ради; надання соціального працівника та матеріальної допомоги мешканцям територіальної громади у зв’язку зі складними життєвими обставинами та інші важливі фінансові, бухгалтерські й кадрові питання. Після детального обговорення членами виконавчого комітету було підтримано ряд важливих питань.

У рамках виїзного засідання присутні відвідали Старобілоуський комунальний заклад дошкільної освіти «Зернятко» Новобілоуської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області, Старобілоуський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Новобілоуської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області, амбулаторію загальної практики — сімейної медицини, Старобілоуський сільський клуб та бібліотеку. Під час екскурсії було обговорено потреби щодо поліпшення роботи цих закладів. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано