Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Близько 100 професій від служби зайнятості

Дата: 11.02.2022 16:36
Кількість переглядів: 194

 

Бажаєте безкоштовно і в стислі терміни отримати затребувану на ринку праці професію чи підвищити кваліфікацію? Таку можливість сьогодні надає безробітним служба зайнятості.

 

Державна служба зайнятості має власну мережу навчальних закладів — центри професійно-технічної освіти (ЦПТО ДСЗ), які діють в 11 областях України. Це сучасні комплекси з потужною навчально-виробничою базою європейського рівня. Вони здійснюють професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації дорослого населення за 95 ліцензованими робітничими професіями. До речі, там можна здобути не лише традиційні робітничі професії, а й рідкісні, яким не навчають у жодному навчальному закладі нашої області, наприклад, коваль, квіткар, вишивальник, виноградар, виробник художніх виробів із лози тощо. Весь перелік професій тут https://is.gd/kmt2T4

 

Як стати слухачем ЦПТО і що для цього потрібно? Читайте на сайті https://is.gd/0pdj6c або ж зверніться до будь-якого структурного підрозділу обласного центру зайнятості за консультацією.

 

Довідково: протягом 2021 року 1613 безробітних Чернігівської області набували нових професій та підвищували кваліфікацію в ЦПТО ДСЗ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано