Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Роботу з розробки Стратегії розвитку розпочато!

Дата: 26.01.2022 14:55
Кількість переглядів: 1153

 

Роботу з розробки стратегічного плану розвитку Новобілоуської територіальної громади на 2022-2027 роки розпочато!

 

Шановні мешканці Новобілоуської територіальної громади!

 

Наприкінці минулого року в житті нашої громади сталася надзвичайно важлива подія. Ми перемогли в конкурсному відборі територіальних громад для надання підтримки в розробці Стратегії розвитку, який був оголошений за Програмою «U-LEAD з Європою». Охочих отримати  експертну консультативну  підтримку від фахівців у рамках Програми «U-LEAD з Європою» було дуже багато. З нашої області на конкурс надійшло дванадцять заявок, та лише п’ять громад Чернігівщини пройшли цей непростий конкурсний відбір. А загалом Програма супроводжуватиме 96 громад з усієї України. Тож надзвичайно приємно, що ми теж опинилися в числі переможців. 

Програма «U-LEAD з Європою» фінансується  Європейським  Союзом та його країнами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею, Швецією та Словенією.

 

Протягом 10 місяців 2022 року кращі експерти з України та Європи ділитимуться з нами своїм досвідом, знаннями і допомагатимуть нам визначити пріоритети розвитку громади, засоби та ресурси досягнення поставлених цілей. А з 2023 року наявність Стратегії  стане обовязковою для всіх громад, які прагнуть отримати від держави кошти на свій розвиток. Тож ми вже сьогодні маємо подбати про те, щоб не відставати ні на крок від новацій завтрашнього дня. І для цього нам знадобиться й ваша допомога.

 

Ми запрошуємо всіх мешканців Новобілоуської громади активно долучатися до обговорень, внесення пропозицій  та безпосередньої участі у розробці нашої з вами Стратегії розвитку. Для нас важлива і цікава думка кожного — молоді, людей поважного віку, представників бізнесу, активістів громадських організацій, депутатів, старост старостинський округів, аграріїв, працівників закладів освіти, культури  та інших установ.     

Наступним нашим кроком буде збір даних для соціально-економічного  аналізу  та проведення  опитування  мешканців громади. Це досить великий і непростий об’єм роботи. Тож просимо кожного з Вас не стояти осторонь, а долучатися до цієї праці.

 

Лише разом ми зможемо реалізувати наявний у нас потенціал, покращити конкурентоспроможність нашої громади і в подальшому привернути увагу інвесторів та грантодавців.    

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано