Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У 2021 році — 436 працевлаштованих

Дата: 24.01.2022 12:05
Кількість переглядів: 192

 

  • Саме стільки громадян знайшли роботу за направленням Чернігівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості, з них майже 13 % - оперативно, до набуття статусу безробітного.
  • Із загальної чисельності працевлаштованих одна безробітна учасниця АТО отримала виплату допомоги по безробіттю одноразово для зайняття підприємницькою діяльністю.
  • На нові робочі місця з компенсацією роботодавцю витрат у розмірі єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування працевлаштовані 9 безробітних, з яких 2 особи недостатньо конкурентоспроможні на ринку праці, 7 працевлаштовані суб’єктами малого підприємництва в пріоритетних видах економічної діяльності.
  • На замовлення роботодавців, а отже з гарантією працевлаштування упродовж минулого року організовувалось професійне навчання безробітних. Протягом минулого року опановували нову професію та підвищували кваліфікацію 102 безробітних. Навчалися вони не лише безпосередньо у роботодавців на майбутніх робочих місцях, а й у Сумському та Рівненському центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.
  • Дієвою формою матеріальної підтримки безробітних є громадські та інші роботи тимчасового характеру, до участі в яких залучено 121 безробітну особу, 16 з них працевлаштовано після проведення громадських робіт. Активно в цьому напрямку Чернігівська районна філія співпрацювала з Михайло-Коцюбинською, Киселівською, Олишівською, Киїнською, Новобілоуською, Іванівською територіальними громадами, в результаті чого укладено 29 договорів та витрачено 600,0 тис. грн., з них місцевими бюджетами профінансовано 579,3 тис. грн.,  Фондом- 20,8 тис.грн.
  • Загалом торік послугами Чернігівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості скористалися понад 1,2 тис. безробітних громадян, що перебували на обліку.
  • Протягом 2021 року 210 роботодавців звернулись до Чернігівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості для підбору персоналу. Вони надали 628 вакансій, 375 з яких були укомплектовані. Середній розмір заробітної плати у вакансіях склав 7632 грн.
  • Станом на 1 січня 2022 року на обліку у Чернігівській районній філії налічувалось 291 безробітна особа. Водночас роботодавці потребували 38 працівників. Отож, на кожне вільне робоче місце претендувало 8 осіб.

 

За інформацією Чернігівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано