Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні мешканці Новобілоуської територіальної громади! Дорогі друзі! Від щирого серця вітаю Вас із Новорічними та Різдвяними святами, сповненими світла, надії, добра, теплих почуттів та побажань!

Дата: 31.12.2021 11:41
Кількість переглядів: 258

 

Цей рік був складним і непередбачуваним, вимагав багато зусиль і вольових рішень,  але попри всі труднощі та випробування нам із Вами вдалося реалізувати деякі амбітні проєкти і виконати ряд широкомасштабних робіт. Ми будували та ремонтували дороги, проводили вуличне освітлення, купували нове обладнання та спортивний інвентар для освітніх закладів, закінчили ремонтні роботи приміщень Халявинської сільської лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, реконструювали приміщення ЦНАПу в селі Новий Білоус, а також водогони, водозабори та КНС, придбали шкільний автобус, сміттєвоз, трактор, проводили і продовжуємо проводити ремонтні роботи в різних комунальних закладах громади. Долучилися до реалізації цікавих масштабних проєктів щодо велотуризму та стратегії розвитку Новобілоуської територіальної громади до 2027 року. Цей рік подарував громаді чимало знакових подій, і в цьому наша спільна з Вами заслуга.

Шановні мешканці громади, хочу подякувати кожному з Вас за довіру та підтримку, наші спільні успіхи та позитивні зрушення, наполегливу працю і всі ті добрі справи, які робилися задля розвитку нашої з Вами громади.

2021 рік навчив усіх нас не лише радіти простим речам, цінувати та дорожити справжнім, а й не боятися змін і рухатися вперед задля кращого сьогодення та майбутнього. Вірю, що у нас із Вами вистачить сил та наснаги для реалізації нових задумів і планів у наступному 2022 році. Ніколи не треба зупинятися на досягнутому. Завжди потрібно прагнути більшого і рухатися вперед.

Дорогі друзі, від щирого серця бажаю Вам міцного здоров’я, миру, добробуту, злагоди, родинного благополуччя, невичерпної енергії, тепла та гармонії. Нехай усі ваші сподівання на краще життя та добрі зміни обов’язково здійсняться. Хай новий 2022 рік подарує нам ще більші можливостей для втілення найамбітніших планів та задумів. Бережіть себе, своїх рідних і будьте здорові. З Новим роком!       

 

З глибокою повагою та найкращими побажаннями — 

сільський голова Новобілоуської територіальної громади  Дмитро Федоров 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано