Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Багатодітна сім’я нашої громади отримала пральну машину

Дата: 14.12.2021 11:50
Кількість переглядів: 245

 

У понеділок, 13 грудня, в.о. голови райдержадміністрації Лариса Юрченко разом із сільським головою Новобілоуської сільської ради Дмитром Федоровим та старостою Старобілоуського старостинського округу Миколою Нехаєм вручили багатодітній сім’ї Надії Михайлівни Капетій зі Старого Білоусу пральну машину Electrolux.

   Допомога надається родинам, де виховується п’ятеро та більше дітей, у рамках Комплексної обласної програми підтримки сім’ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2025 року, яку реалізовує Департамент сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації.

   Подружжя Надії та Петра Капетіїв виховує восьмеро діток — чотири хлопчики та чотири дівчинки, тож подарунок буде гарною підмогою для великої родини. На знак подяки сім’я приготувала для гостей музичний номер. Мама з дітьми виконали різдвяну пісню, а тато акомпанував їм на піаніно.  

— Ми зовсім не очікували на такий великий подарунок. Нам надзвичайно приємно і радісно отримати його напередодні новорічних свят. Ми щиро вдячні за турботу та підтримку нашої сім’ї. Бажаємо всім міцного здоров’я, миру та любові. Нехай Бог береже кожну українську родину, — подякував голова сім’ї Петро Капетій.  

 

За інформацією Новобілоуської територіальної громади  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано