Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Змагання серед допризовної молоді, присвячені Дню Збройних Сил України

Дата: 08.12.2021 14:40
Кількість переглядів: 280

 

У вівторок, 7 грудня, на базі Халявинського закладу загальної середньої освіти відбулися змагання з військово-прикладних видів спорту серед допризовників, присвячені Дню Збройних Сил України. Програма змагань включала різні вправи: підтягування на перекладині; підйом-переворотом, піднімання гирі 16 кг, армреслінг та перетягування канату. Учасників змагань привітав начальник відділу культури, сім’ї, молоді спорту та туризму  Новобілоуської сільської ради  Олександр Чаус.

В особистому заліку переможцями змагань стали: Олександр Анищенко (с.Довжик) — армреслінг; І місце між собою поділили Дмитро Рудой (с.Халявин) та Максим Кравченко (с.Новий Білоус) — піднімання гирі 16 кг; Артем Барковський (с.Старий Білоус) — підтягування на перекладині; Ілля Наконечний (с.Халявин) — підйом-переворотом та команда допризовників Новобілоуського закладу загальної середньої освіти з перетягування канату.

В загальнокомандному заліку І місце посіли юнаки Халявинської школи.

Переможці та призери в особистому та командному заліку змагань отримали грамоти і подарунки від відділення НОК України в Чернігівській області.

 

За інформацією відділу культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Новобілоуської сільської ради        

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису                  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано