Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня місцевого самоврядування, яке відзначається в Україні 7 грудня!

Дата: 07.12.2021 07:07
Кількість переглядів: 229

 

Ви, як ніхто знаєте і розумієте життя мешканців нашої громади. Адже щодня стикаєтеся з людськими труднощами та радощами. До Вас звертаються і за порадою, й за допомогою. І завдяки спільній згуртованості та активності Вам вдається покращувати добробут мешканців нашої територіальної громади та стояти на захисті їхніх інтересів.

З упевненістю можна сказати, що майбутнє громад та України в цілому неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Адже органи місцевого самоврядування є найближчими до жителів громад та їхніх турбот. Вони допомагають реалізовувати плани територіальних громад і разом із тим дбають про гідні умови проживання своїх жителів. Міцні громади — міцна Україна!   

Шановні колеги, своїм високим професіоналізмом, компетентністю, відповідальністю, наполегливою і самовідданою працею, активною громадською позицією Ви робите вагомий внесок у розвиток нашої територіальної громади та держави.    

Від щирого серця хочеться побажати Вам міцного здоров’я, родинного щастя, злагоди, добробуту, успіхів та великих здобутків у вашій нелегкій і відповідальній роботі, здійснення всіх життєвих планів та задумів. І хай це свято додасть сил та наснаги на добрі справи. Хай воно об’єднає нас у спільному прагненні зробити наші села кращими та комфортнішими, а мешканців громади — щасливими й гордими за  свій рідний край і Батьківщину.

 

З глибокою повагою та найкращими побажаннями —

сільський голова Новобілоуської територіальної громади  Дмитро Федоров,

виконавчий комітет та депутатський корпус

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано