Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні військовослужбовці, працівники та ветерани Збройних Сил України! Щиро вітаємо Вас із Днем Збройних Сил України!

Дата: 06.12.2021 10:38
Кількість переглядів: 215

 

У цей славний день наша країна вшановує своїх патріотів, мужніх воїнів, які героїчно відстоюють незалежність і територіальну цілісність рідної землі. Ми вітаємо всіх, хто стоїть на захисті суверенітету держави та піклується про безпеку і зміцнення обороноздатності нашої країни. За останні роки наша армія набула безцінного бойового досвіду і впевненості у своїх силах. Нині Збройні Сили України — це здобуток всього українського народу, справжніх патріотів своєї держави, які щодня дбають про розбудову армії.

Ми схиляємо голову перед бійцями, які віддали своє життя за волю та цілісність рідної землі, спокій українського народу та майбутнє наших дітей. Пишаємося їхніми подвигами, мужністю, героїзмом, відданістю та любов’ю до України. Вічна слава Героям!

Шановні захисники, ми щиро дякуємо за самопожертву та героїзм, які Ви проявляєте задля збереження миру на нашій землі. Ми висловлюємо щиру подяку всім військовослужбовцям Збройних Сил України за сумлінне виконання військового обов’язку та захист Батьківщини. Бажаємо Вам міцного козацького здоров’я, мирного неба, добра, злагоди, щастя та успіхів у служінні Батьківщині. Нехай щира любов до України надихає Вас на нові звершення.

Слава Україні! Героям слава!

З глибокою повагою та найкращими побажаннями — 

сільський голова Новобілоуської територіальної громади  Дмитро Федоров,

виконавчий комітет та депутатський корпус 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано