Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

3 грудня — Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2021 12:11
Кількість переглядів: 218

 

Сьогодні разом з усією світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Цей день є своєрідним нагадуванням усім нам про необхідність завжди виявляти турботу та милосердя до людей з особливими потребами. Він дає привід задуматися над їхніми щоденними проблемами та посилити увагу до захисту їхньої гідності, прав і благополуччя.

Хочеться висловити щиру пошану всім мужнім людям з обмеженими можливостями, які гідно проходять через нелегкі випробування свого життя. Їхній силі волі та незламності духу іноді можна подивуватися. Тому суспільству вкрай важливо не лише співчувати, а й давати можливість таким громадянам проявляти себе, працювати і бути корисними.

Окремо хочеться подякувати колективу нашого «Інклюзивно-ресурсного центру», що надає освітні послуги дітям з особливими освітніми потребами. Ваша робота є безцінною і вкрай важливою не лише для батьків особливих діток, а й для всієї громади. Саме ваша наполеглива праця, невтомний творчий пошук і високий професіоналізм допомагають сім’ям з особливими дітками долати труднощі, знаходити сили, щоб продовжувати жити та усвідомлювати, що інвалідність — не вирок. Люди з обмеженими можливостями так само можуть бути відмінними фахівцями своєї справи, творчими та соціально-активними громадянами. А увага, людяність, толерантність кожного з нас допомагають їм спростити життя і почуватися більш комфортно. Бажаємо всім людям з особливими потребами здоров’я, оптимізму, витримки, незламності духу, підтримки та уваги рідних, можливості втілити в реальність свої плани і задуми.  

Фото без опису

  

   

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано