Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Суперкубок-2021: «СВИШЕНЬ» — ФК «ОЛІМПІК» 2:1

Дата: 23.11.2021 12:29
Кількість переглядів: 210

           

Цікавий вийшов матч. «Олімпік» одразу пішов уперед і в першій половині гри виглядав переконливіше. Чемпіон створював загрози за рахунок закидів далеко наперед або помилок захисників суперника, володар кубка вигравав єдиноборства і більше контролював м’яч. Наприкінці першого тайму «Свишень» взагалі якось посипалась і тоді відверто домінував «Олімпік». Коцюбинці мали два чудових моменти, спершу кіпер «Свишені» потягнув м’яч у нижньому куті, а потім вже воротар послизнувся та опинився на газоні, але гравець «Олімпіка» не зміг перекинути стража воріт.

            Другий тайм почався більш-менш рівно. Але після кутового «Свишені» Мельниченко зачепився за м’яч, зберіг його в контактній боротьбі і шикарним пасом вивів Нємцева один на один. Воротар встиг підставити ногу під удар, але м’яч все одно закотився в сітку — 0:1.

            Далі йшла боротьба характерів, ніхто не бажав відступати. І в цілому гра носила рівний характер. «Олімпік» виглядав максимально вмотивованим, а суперник нічого не міг із цим вдіяти. Навіть почало здаватися, що Коцюбинськ свого шансу не втратить. Однак «Свишень» прагнула «нагнітати», подала кілька кутових і під час одного з них Ігор Тарикін, що пішов допомагати нападникам, у високому стрибку головою зрізав м’яч у нижній кут воріт — 1:1. А вже в наступній атаці сталася розв’язка. Дальній навіс Нестеренка, воротар першим встигав на м’яч у штрафному майданчику, але після відскоку від землі раптовий порив вітру просто перекинув м’яч над високим Павлом Циквасом — 2:1. Ось так за хвилину все кардинально змінилося.

            «Олімпік» не здався і продемонстрував характер, провівши кілька небезпечних атак. Найгостріша — на останніх секундах останньої доданої четвертої хвилини, коли удар з убойної позиції проти воріт пішов над перекладиною.

            «Олімпік» засмучений, однак і його футболісти заслуговують винятково добрих слів. Володіли ініціативою, краще виглядали в єдиноборствах, непогано комбінували. Шкода, що приз один, адже його гідні обидва колективи.

            Що ж, наступного сезону в міцної й потужної команди з Михайло-Коцюбинського буде гарна мотивація, склад колективу дозволяє ставити й реалізовувати найвищі завдання.

            А «Свишень» всьоме з 2011 року грає в головному матчі сезону і це для хлопців уже 5-ий трофей. Із чим їх і вітаємо.

За інформацією відділу культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Новобілоуської сільської ради 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано