Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виховні заходи до Дня захисника України та Дня Українського козацтва

Дата: 18.10.2021 14:54
Кількість переглядів: 298

Виховні заходи до Дня захисника України та Дня Українського козацтва

З нагоди Дня Українського козацтва та Дня захисників і захисниць України у гуртках комунального закладу «Центр позашкільної освіти» було організовано низку виховних заходів, спрямованих на розвиток  патріотизму, поваги до старшого покоління, дбайливого ставлення до українських традицій.

На занятті гуртка екологічного краєзнавства на базі Новобілоуського ЗЗСО І-ІІІ ст. (керівник гуртка Ірина Оніщенко) вихованці створювали тематичні леп-буки, які дають змогу в доступній і цікавій формі ознайомитися з історичними аспектами свят. Вихованці вокального гуртка «Дитячий мюзикл» на базі Рудківського ЗЗСО І-ІІ ст. (керівник гуртка Ганна Галковська) підготували тематичні малюнки та організували  онлайн-виставку, а ще вони виготовили до свята прапорці. Вихованці гуртка декоративно-ужиткового мистецтва «Веселі фантазери» цікаво провели час на занятті, під час якого могли реалізувати свій творчий потенціал, створюючи малюнки на тему «Хто такий український козак?».  На заняттях гуртків англійської мови педагоги проводили інформаційні бесіди для малят, спрямовані на знайомство з традиціями доби козаччини.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано