Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нехай козацька сила та завзяття не покидають наших козаків та козачок!

Дата: 15.10.2021 14:03
Кількість переглядів: 274

Нехай козацька сила та завзяття не покидають наших козаків та козачок!

З нагоди святкування Дня захисника України, Дня українського козацтва, свята Покрови Пресвятої Богородиці до Хмільницького будинку культури завітали учні 4 класу місцевої школи на козацькі забави.

Працівники культури Світлана Калита, Людмила Слюнько та бібліотекар Ганна Якименко підготували для школярів цікаву інформаційно-розважальну програму, під час якої учасники весело змагалися на швидкість, кмітливість і взаємодопомогу. А головне — вони поринули в козацьку добу, в нашу славну історію зародження Січі. Під час заходу дітлахів ознайомили з цікавими книжками, які були представлені на виставці «Козацька слава України». Із них хлопчики та дівчатка дізналися про славні козацькі традиції та видатних  представників козацької доби. А ще діти самі розповідали вірші, співали відомих українських пісень про козаків, із неабиякою зацікавленістю слухали розповіді про козацтво та прослухали козацькі марші. Свято подарувало школярам незабутні враження.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано