Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

COVID-19

Дата: 11.10.2021 08:59
Кількість переглядів: 252

      Повідомляємо, що останніми днями на території Чернігівського району спостерігається зростання захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19, збільшується статистика госпіталізації хворих. Протягом останнього тижня до інфекційного відділення КНП "Чернігівська ЦРЛ" надійшло 86 осіб, з яких не вакцинованих 98%. Летальних випадків за цей період — 21, із них не вакцинованих хворих 100%. Станом на 04.10.2021 рік зайнятих ліжок інфекційного відділення — 89. 

      З метою протидії поширенню хвороби, зокрема, ще більш заразного штаму "Дельта", та попередження зростання кількості хворих на COVID-19 треба вакцинуватися. 

      Експерти прогнозують черговий локдаун на кінець осені: причиною може стати сплеск захворюваності на COVID-19, що призведе до запровадження карантину.

      Звертаємо Вашу увагу на простий спосіб уникнути карантинних обмежень. Вакцинація проти COVID-19 працює, і вона допоможе сформувати імунітет від вірусу, що зменшить ризик передачі хвороби та забезпечить захист від її важкого перебігу.

      Вакцинацію можна зробити у зручний для вас час. Для цього потрібно організувати групу для вакцинації та домовитись про щеплення за телефоном 067-462-50-13 з 9.00 до 17.00 години в робочі дні.

Фото без опису

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано