Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем працівника освіти!

Дата: 03.10.2021 07:30
Кількість переглядів: 476

Шановні освітяни, ветерани педагогічної праці та молоді педагоги Новобілоуської територіальної громади!

Щиро вітаємо Вас із професійним святом — Днем працівника освіти!

Фото без опису

Професія вчителя — одна з вагомих і найскладніших. Вона поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність та енергію, доброту і любов. Саме від педагогів залежить майбутнє молодого покоління нашої країни. Дорогі наші вчителі, Ваша робота є справжнім покликанням, до якого треба підходити лише з відкритим серцем і доброю душею. Вашу працю неймовірно складно оцінити. Адже Ви стільки сил вкладаєте у свою справу, що часом забираєте цінну увагу у своїх рідних та близьких.

Шановні педагоги, ми щиро вдячні Вам за те, що Ви даруєте нашим дітям не лише знання, а й свою любов. Ми щиросердно вдячні за Ваше душевне тепло, мудрість, чесність і велике терпіння. За те, що Ви закладаєте в чисті дитячі душі цінності та світоглядні орієнтири, які в майбутньому визначатимуть долю нашої держави.

Дорогі освітяни, нехай Ваші нелегкі трудові будні приносять Вам лише радість і плідний результат. Низький уклін за Ваш професіоналізм, витримку, терпіння, любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі. Ми бажаємо Вам міцного здоров’я і сил, терпіння і мудрості, мужності та впевненості, цілеспрямованості та відсутності втоми. Нехай кожен урок буде цікавим, хай кожен день буде щасливим, а кожна мрія буде здійсненною. Зичимо незгасного запалу і пристрасті у вашій роботі, щоб ви виховали ще не одне гідне, розумне та освічене покоління.

 

З глибокою повагою та найкращими побажаннями — 

сільський голова Новобілоуської територіальної громади  Дмитро Федоров,

виконавчий комітет та депутатський корпус 

 

  

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано