Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Великий скарб бібліотеки»

Дата: 01.10.2021 15:30
Кількість переглядів: 350

«Великий скарб бібліотеки»

Всеукраїнський день бібліотек завжди приносить приємні враження, радість і задоволення. От і цього разу з нагоди свята у Хмільницькій бібліотеці відбувся святковий квест «Великий скарб бібліотеки».

Напередодні святкової дати прозвучало багато теплих слів та побажань процвітання бібліотечній справі. Про любов до книги говорили як давні друзі бібліотеки, так і активні читачі. Привітав із професійним святом працівників бібліотеки і староста села Хмільниця Юрій Слюнько. Він подарував закладу сувенірну сову, яка символізує мудрість, пізнання та ерудицію.  

З нагоди Всесвітнього дня бібліотеки були відзначені та нагороджені дипломами найкращі користувачі книгозбірні у таких номінаціях: «Знавець сучасної української літератури», «Вірний друг бібліотеки», «Шанувальниця дамського роману», «Читач зі стажем», «Найдопитливіший читач», «Бібліогурман», «Шанувальниця ретро-книжки», «Надія бібліотеки».

За доброю традицією 30 вересня двері Хмільницької бібліотеки були гостинно відчинені для тих, хто хоче читати, знати, пізнавати. Запрошена на свято спеціаліст відділу культури Людмила Герасименко у своїй промові подякувала працівникам бібліотеки за роботу та побажала їм творчого натхнення, удачі у всіх починаннях та різножанрового фонду.

На гостину завітали другокласники Хмільницького НВК. Для них було організовано веселий, святковий квест із несподіваними чудовими зустрічами, цікавими завданнями та загадками. А ще перевтілення у казкових героїв. Це було яскраво, позитивно, весело! На дітлахів чекало багато приємних сюрпризів.

А подарунком для бібліотекаря та учасників квесту стали дитячі усмішки. Коли дивишся на їхні щасливі обличчя, то розумієш, що це найкраща нагорода за твою роботу! Продовжилося святкування на подвір’ї бібліотеки рухливими іграми для дітлахів

Я дуже вдячна своїм колегам із Будинку культури Людмилі Слюнько та Світлані Калиті за співпрацю. Щиро дякую за участь у заході учаснику театрального гуртка Івану Заворотному. І, звісно ж, я щиро вдячна всім читачам бібліотеки, які відвідують, підтримують і живуть надіями на кращу долю бібліотеки.

Ганна Якименко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано