Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Успішні історії працевлаштування від служби зайнятості 

Дата: 30.09.2021 09:26
Кількість переглядів: 411

Успішні історії працевлаштування від служби зайнятості 

Фото без опису

У березні цього року до Чернігівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості звернувся відділ освіти Новобілоуської сільської ради за допомогою у підборі кандидата на посаду асистента вихователя дошкільного навчального закладу, що знаходиться в с. Рудка Чернігівського району.

 Цією вакансією зацікавилась безробітна Ірина Кобидова, яка перебувала на обліку в центрі зайнятості вже більше шести місяців.

 Ірина мешканка міста Чернігова, за фахом вчитель закладу загальної середньої освіти, у свій час працювала вихователем, інструктором, вчителем.

Але найулюбленішою була робота в Петрушинській школі, яку згодом закрили. І Ірині довелось звернутись до центру зайнятості. За весь час перебування на обліку фахівці пропонували їй різні вакансії, запрошували відвідати семінари, допомагали складати резюме, навчали самопрезентації. Але Ірина впевнено чекала своє омріяне робоче місце в школі сільської місцевості.

І коли з’явилась така вакансія, Ірина без вагань погодилась відвідати Рудківській НВК та після успішного проходження співбесіди з його директором, була працевлаштована.

Для Ірини робота асистента вихователя була новою, і це було ще цікавіше, оскільки  вона мала певний досвід роботи в дошкільному закладі.

На сьогодні Ірина навчає дітей з особливими освітніми потребами і від цього отримує задоволення, тому що відчуває любов малят, радіє їх успіхам.

Під час спілкування з директором Чернігівської районної філії Чернігівського обласного  центру зайнятості Ірина Кобидова подякувала центру зайнятості за надану можливість опанувати новий напрямок роботи та вдосконалити свої професійні знання. Також порадила всім людям, які шукають роботу, скористатись послугами служби зайнятості у важкий для себе  період безробіття, отримати всебічну підтримку, а головне бажану і дуже потрібну роботу.

 

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ ЧЕРНІГІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано