Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До 78-ї річниці визволення Чернігівщини

Дата: 23.09.2021 09:21
Кількість переглядів: 327

До 78-ї річниці визволення Чернігівщини

Фото без описуУ Новобілоуському будинку культури відбувся святковий концерт із нагоди 78-ї річниці визволення Чернігівщини від фашистських загарбників. У цей день присутні схилили голови перед пам’яттю загиблих воїнів-визволителів і вклонилися живим учасникам тих героїчних подій.

Фото без описуПід час святкового дійства згадали також бійців радянсько-афганської війни, яка не минула безслідно для багатьох сімей нашого народу. Багато молодих воїнів-інтернаціоналістів так і не повернулися додому, а для тих, хто уцілів, найвищою нагородою стало саме життя. Вшанували присутні й ліквідаторів Чорнобильської катастрофи 1986 року. Цим людям ми теж зобов’язані своїм життям. Адже якби не самопожертва та мужність пожежників, медиків, транспортників, будівельників, військових, наслідки аварії могли б бути ще страшнішими.

Фото без описуФото без описуМи пишаємося також нашими воїнами-односельцями, котрі захищають нашу країну в зоні Операції об’єднаних Сил на Сході України. І низько вклоняємося перед вояками-переможцями України, які так і не повернулися з цієї війни. Ми пишаємося людьми, яких держава нагородила орденами та медалями за сумлінну багаторічну працю. Низький їм уклін. 

Фото без описуНа святі були присутні почесні гості — керуюча справами виконавчого комiтету сiльської ради Олена Плотнiкова, секретар сільської ради Світлана Стопичева та голова ветеранської організації села Новий Білоус Валентина Почепня.

Фото без опису— Шановні жителі села, від імені Новобілоуської сільської ради вітаю вас із річницею Дня визволення Чернігівщини від фашистських загарбників. Бажаю вам міцного здоров’я, достатку, добробуту в родинах та мирного неба. Сьогодні ми вшановуємо пам’ять тих мужніх воїнів, які боронили нашу рідну землю в роки Другої світової війни. Їхній героїчний подвиг є прикладом для нашого молодого покоління. Ветерани, які пройшли через роки війни, повернулися до рідних міст та сіл, створили сім’ї, народили дітей, відбудовували нашу країну в післявоєнні роки. Ми низько вклоняємося тим ветеранам, які здобули перемогу, а також тим, які в часи сьогодення боронять наш спокій на Сході країни. Вічна пам’ять померлим! Вічна слава живим! — звернулася до присутніх Світлана Стопичева.       

— Сьогодні ми святкуємо не лише День визволення Чернігівщини від фашистських загарбників, а й Різдво Пресвятої Богородиці. Цей день також вважається всесвітнім днем радості. А ще сьогодні в усьому світі святкують День миру. Тож я бажаю, щоб у ваших серцях і домівках завжди панували мир і радість, — приєдналася до побажань Олена Плотнiкова. 

Фото без опису

Фото без описуЗ теплою промовою звернулася до присутніх і голова ветеранської організації села Новий Білоус Валентина Почепня: «Мені дуже приємно бачити наших ветеранів на цьому чудовому святі. Шановні ветерани, від щирого серця, від імені нашої ветеранської організації та особисто від себе дозвольте щиросердно привітати вас із подвійним святом і побажати вам міцного здоров’я, довгих років життя, тепла й затишку у ваших оселях. Зичу вам тепла від ваших близьких, дітей, друзів, сусідів. І щоб ніколи в житті з ваших облич не зникала усмішка. Зі  святом!».

 

За інформацією

Новобілоуської об’єднаної територіальної громади

Чернігівського району Чернігівської області

 

Фото без описуФото без опису

   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано