Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День села в Рівнопіллі

Дата: 22.09.2021 19:12
Кількість переглядів: 276

День села в Рівнопіллі

Фото без опису

Нещодавно відбулося святкування Дня села Рівнопілля. На урочистий захід прийшло чимало місцевих мешканців. Завітали на свято також гості з інших куточків Новобілоуської громади та жителі сусідніх територій. Святкова програма була насиченою цікавими виступами вокальних, хореографічних колективів і сольних виконавців. Для деяких представників громади звучали спеціальні музичні вітання і були передбачені символічні подарунки.

Фото без опису

Фото без описуПриїхали до Рівнопілля  й почесні гості — заступник сiльського голови з питань діяльності виконавчих органів Юрій Ткаченко, староста Хмільницького старостинського округу Юрій Слюнько та депутат Чернігівської обласної ради від політичної партії «Слуга Народу» Іван Дементов.

Від них лунали вітання з Днем села та побажання його жителям здоров’я, миру, процвітання. За доброю традицією всіх гостей свята пригостили запашним короваєм.

Фото без описуФото без опису

— Шановні жителі Рівнопілля, від імені Новобілоуської сільської ради, її виконавчого комітету і всієї громади, прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого свята — Дня села. В цей святковий день хочу побажати всім  процвітання і стабільності, миру та добробуту. Нехай ваші серця наповнюються гордістю за своє рідне село, хай в кожному домі панують щастя, любов та злагода, — побажав Юрій Ткаченко. 

Фото без описуФото без опису

Під час урочистостей організатори свята привітали наймолодших жителів села. Їм побажали здоров’я, довгих років щасливого життя, а батькам — наснаги виростити їх гарними людьми. І для кожного з них підготували приємні подарунки. Відзначили в цей день також багатодітні родини, найстарших мешканців Рівнопілля, закоханих у квіти господинь та сімейне подружжя Миколи Івановича та Раїси Михайлівни Петрюк, яке відгуляло золоте весілля.

Фото без описуФото без опису

А тим часом зі сцени лунали мелодійні пісні та віршові рядки у виконанні найменших мешканців села, народного аматорського хорового колективу «Любисток». Для гостей свята були організовані цікаві фотозони, солодка вата, куліш та різні розваги.

За інформацією Новобілоуської сільської ради

Чернігівського району Чернігівської області

  

  

 

 

 

   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано