Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День фізичної культури і спорту України в Новобілоуській громаді

Дата: 11.09.2021 11:33
Кількість переглядів: 371

День фізичної культури і спорту України в Новобілоуській громаді

Фото без описуЗ нагоди Дня фізичної культури і спорту України та проведення Олімпійського уроку у Халявині відбувся урочистий захід. Біля центрального входу Халявинського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Новобілоуської сільської ради зібралися вчителі фізичної культури, тренери, спортсмени, освітяни, старости старостинських округів, представники відділів освіти та культури, сім’ї, молоді, спорту і туризму Новобілоуської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

Фото без описуФото без опису

На свято завітали також почесні гості — заступник сiльського голови з питань діяльності виконавчих органів Юрій Ткаченко, начальник відділу культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Новобілоуської сільської ради Олександр Чаус. А також Заслужений майстер спорту України з біатлону, учасниця трьох олімпійських ігор, срібна та бронзова призерка чемпіонатів світу, срібна та бронзова призерка чемпіонатів Європи, переможниця та призерка етапів Кубка світу, кавалер ордена княгині Ольги ІІІ ступеню Оксана Хвостенко.

Фото без описуФото без описуУ вітальному слові Юрій Ткаченко подякував вчителям і тренерам за багаторічну плідну працю, вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту та популяризацію здорового способу життя серед дітей та молоді громади. Він зазначив, що саме за молоддю буде розвиток, майбутнє та процвітання нашої громади і держави в цілому. А Новобілоуська територіальна громада багата на перспективних, творчих та активних дітей і молодих людей.      

— Шановні спортсмени, тренери, вчителі фізичної культури, представники освіти та культури, завдяки вашій самовідданій праці про нашу громаду знають не лише в області, а й далеко за її межами. Зичу вам міцного здоров’я, особистих досягнень і спортивних перемог. Невичерпного оптимізму, сил і натхнення у здійснені всіх починань. Щиро бажаю, щоб у майбутньому імена наших юних спортсменів були на вустах не лише їхніх шкіл, а всієї неньки України та цілого світу. Шановні спортсмени, зичу, щоб у майбутньому ви прославляли як свої імена, так і всю нашу Новобілоуську громаду, — побажав Юрій Ткаченко.

Фото без описуЗаслужений майстер спорту України з біатлону Оксана Хвостенко також подякувала освітянам Новобілоуської громади та їхнім вихованцям за великий внесок у спортивне життя Чернігівщини, розвиток і популяризацію лижного спорту, біатлону, волейболу, футболу, кікбоксингу.  

— Хочу привітати з професійним святом тренерів та вчителів фізкультури, які вкладають свої сили та душу у виховання майбутніх чемпіонів, і побажати їм міцного здоров’я, натхнення, злагоди та добробуту. А юним спортсменам — досягнення спортивних цілей, високих злетів, перемог, щоб на вас рівнялися менші брати, сестри та майбутні покоління, — зазначила Оксана Хвостенко.

Під час урочистостей відбувся святковий концерт від школярів громади та вихованців Халявинського дитячого садочка. А на стадіоні Халявинського ЗЗСО можна було побачити показові виступи вихованців спортивних секцій із волейболу, футболу та кікбоксингу. Найменшим учасникам концертної програми заступник сільського голови Юрій Ткаченко вручив солодощі. А юних спортсменів привітали символічними подарунками начальник відділу культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Новобілоуської сільської ради Олександр Чаус та спеціаліст відділу освіти Новобілоуської сільської ради Валентина Білан.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Із нагоди свята по всій Новобілоуській територіальній громаді провели спортивні заходи, спрямовані на популяризацію різних видів спорту та здорового способу життя.

За інформацією

Новобілоуської сільської територіальної громади

Чернігівського району Чернігівської області  

Фото без опису Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано