Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Управління Служби Безпеки України в Чернігівській області повідомляє.

Дата: 09.09.2021 08:46
Кількість переглядів: 316

На території прикордонних районів Чернігівської та Сумської областей проводитимуть міжрегіональні тактико-спеціальні контрдиверсійні навчання

13-15 вересня Координаційні групи Антитерористичного центру при регіональних підрозділах Служби безпеки України Сумщини та Чернігівщини проводитимуть планові міжрегіональні контрдиверсійні навчання.

Тренування відбуватимуться на території Чернігівського району та прикордонних територій Сумської області в умовах максимально наближених до реальних, із залученням спеціальної техніки та озброєння.

У навчаннях братимуть участь підрозділи СБУ, ЗСУ, Нацгвардії, Нацполіції, Держприкордонслужби, ДСНС, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Основна мета – відпрацювання алгоритму взаємодії суб’єктів антитерористичної діяльності для ефективного реагування на загрози терористичного й диверсійного характеру.

Під час навчань передбачається тимчасове обмеження пересування людей та руху транспортних засобів; здійснюватиметься перевірка документів, що посвідчують особу, огляд автомобілів тощо.

У зв'язку з цим, СБУ звертається до мешканців і гостей регіону з проханням мати при собі документи, що посвідчують особу.

Тренування проходитимуть відповідно до вимог чинного законодавства України та з безумовним дотриманням прав і свобод людини.

Принагідно СБУ закликає громадян бути пильними.
У разі виявлення підозрілих предметів, отримання інформації щодо осіб, які проявляють підвищений інтерес до військових об’єктів, транспортних комунікацій, місць масового скупчення людей, просимо повідомляти на гарячу лінію Управління за телефоном (0462) 676-208 та за номером 102.

СБУ звертається до громадян із проханням з розумінням поставитись до можливих обмежень та належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців.

https://www.facebook.com/142721076336264/posts/918810005394030/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано