Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято Першого дзвоника: із новим шкільним автобусом і подарунками

Дата: 02.09.2021 13:51
Кількість переглядів: 491

Свято Першого дзвоника: із новим шкільним автобусом і подарунками

Першого вересня в навчальних закладах Новобілоуської територіальної громади відбулося урочисте свято — День знань. Цього дня перший шкільний дзвоник сповістив учнів, батьків і вчителів про початок нового навчального року. Святкова атмосфера, сяючі дитячі очі, щирі усмішки, теплі побажання гостей свята надихали освітян та дітей на нові звершення та майбутні успіхи.  

Нині в Новобілоуській територіальній громаді діє дев’ять шкіл та одинадцять дитячих садочків. Цьогоріч до першого класу пішло 117 діток, а випускників у громаді — 53-и.

Радість першого дзвоника сільський голова Новобілоуської територіальної громади Дмитро Федоров розділив із учнями Хмільницького навчально-виховного комплексу. Цього року для школярів і дошкільнят цього навчального закладу Новобілоуська сільська рада Чернігівського району Чернігівської області підготувала особливий подарунок — новенький шкільний автобус «ЕТАЛОН» 2021 року випуску. Він дуже гарний, якісний і комфортний. У ньому 32 посадочних місця для дітей, є все необхідне для безпеки маленьких пасажирів. І це вже шостий шкільний автобус громади. Школі також подарували м’ячі, а першокласникам — пакунки з канцелярією. Двері до Країни знань першачкам відкрила вчителька початкових класів Надія Миколаївна Дзюба.

Розпочалося свято з урочистого підняття державного прапора та гімну України. Після чого з привітальним словом до присутніх звернулася директор Хмільницького навчально-виховного комплексу Ганна Миколаївна Заворотна.

— Шановні гості, дорогі діти, любі батьки. Сьогодні ми розпочинаємо наш новий навчальний рік. Цей рік для кожного з нас був особливим і непростим, але ми подолали всі труднощі і тепер з радістю в душі та усмішками на вусах повертаємося до нашого навчального закладу. В цей урочистий день я хочу сказати теплі слова керівництву громади і щиро подякувати за особливий подарунок для наших діток — новий шкільний автобус. Дякую також ТОВ «Поліський виробничо-експериментальний завод» за подаровані нам ксерокс, принтер і сканер. У цей святковий день бажаю всім величезного терпіння, плідної співпраці, вміння чути одне одного. Зичу здоров’я, наснаги, творчості, тепла, миру і добра нашому колективу та рідній ненці Україні, — побажала Ганна Заворотна.

Звертаючись до присутніх, сільський голова Новобілоуської територіальної громади Дмитро Федоров зазначив, що найважливіше для громади — це комфорт, якість і здоров’я для наших дітей. — Перше вересня — особливе свято. І надзвичайно особливим цей день є для наших першокласників. Шановні діти, дорогі батьки, хочу побажати вам міцного здоров’я, наснаги, терпіння, щоб усі найближчі роки навчання для вас минули легко і безтурботно. Бажаю, щоб вам подобався навчальний процес, і ви отримували від нього задоволення. А наших дорогих випускників хочу попросити, щоб цьогоріч вони доклали максимально зусиль задля отримання якісних знань. Щоб цей рік ви добре повчилися, гарно підготувалися до ЗНО, успішно його склали і вступили до обраного вами навчального закладу. Шановні присутні, минулий і позаминулий роки були дуже тяжкими через короновірус, карантинні обмеження. Тож хочу побажати, щоб цей рік ми з вами прожили з вами легко. Легко для здоров’я, навчання, для себе особисто, не повертаючись до дистанційного навчання і довготривалого карантину. У народі кажуть: діти щасливі, коли їхні батьки щасливі, а батьки щасливі, коли їхні діти щасливі. Тож бажаю, щоб у ваших родинах панувало щастя, любов і злагода», — висловив побажання Дмитро Федоров.

Із привітальним словом виступив також староста Хмільницького старостинського округу Юрій Іванович Слюнько: «Дорогі учні, вчителі та батьки, вітаю вас із початком нового навчального року. Цей день особливий для кожного з нас. Адже багато родин сьогодні проводжає до школи своїх дітей, онуків. Якщо не йдучи поряд, то поглядом. Особливий день сьогодні у наших першокласників. Тому в першу чергу хочеться звернутися до наших найменших школяриків. Дорогі діти, сьогодні ви прийшли на шкільне подвір’я для того, щоб стати частиною великої дружної шкільної родини. Сьогодні поруч із вами стоять ваші вчителі, батьки, рідні. Вони дуже хвилюються за вас. Любі дітки, гарно вчіться, щоб вони і ми всі пишалися вами. Хочу подякувати нашим учителям за їхню плідну, творчу та нелегку роботу. Бажаю всім нам тепла, добра, злагоди та успіхів у навчанні».

У День знань не залишився без уваги та подарунків жоден навчальний заклад Новобілоуської територіальної громади. Діток, учителів та батьків із початком нового навчального року привітали представники керівного апарату Новобілоуської сільської ради.   

 

За інформацією Новобілоуської сільської ради

Чернігівського району Чернігівської області

Халявинський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Новобілоуської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області

Рудківський заклад загальної середньої освіти I-II ступенів Новобілоуської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області

Довжицький навчально-виховний комплекс «загальноосвітній навчальний заклад — дошкільний навчальний заклад» Новобілоуської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області

Кувечицький заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Новобілоуської сільської ради Чернігівського районну Чернігівської області

Редьківський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад — дошкільний навчальний заклад» Новобілоуської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області

 

 

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано