Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем Знань!

Дата: 01.09.2021 08:07
Кількість переглядів: 549

Дорогі наші освітяни, батьки, школярі та дошкільнята!

Щиро вітаємо вас із початком навчального року та чудовим хвилюючим святом — Днем Знань! Днем, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Днем, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням — прийти до своєї другої домівки, де вони отримують знання, пізнають світ, спілкуються з друзями.

Нехай цей навчальний рік буде для вас надзвичайно легким і водночас багатим на нові знання та досягнення. Бажаємо вам відмінного здоров’я, сил, наснаги, творчості та креативу, щоб у ваших навчальних закладах гідну освіту і путівку в життя отримало ще не одне покоління. Зичимо всім розвитку, особистісного зростання, досягнення високих результатів у всіх важливих справах.

Особливо хвилюючим це свято є для наших першачків та випускників.

Дорогі наші першокласники, нехай ваше шкільне життя буде насиченим, творчим, плідним і повним цікавих пригод. Бажаємо отримувати від шкільного життя найкращі емоції, найкорисніші знання, щоб ви зустріли в школі добрих і надійних друзів.

А вам, наші дорогі випускники, бажаємо успіхів та високих результатів у навчанні, щоб ви ніколи не сумнівалися в собі та дорожили своїми мріями. Нехай ваш подальший шлях буде добрим і щасливим. Хай доросле життя буде сповненим нових можливостей і перспектив, креативних ідей та успіхів. І щоб усі ваші плани та цілі обов’язково стали реальністю.

 

З глибокою повагою та найкращими побажаннями — 

 сільський голова Новобілоуської територіальної громади  Дмитро Федоров,

виконавчий комітет та депутатський корпус 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано