Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем народження чудову, приємну людину, мудрого керівника, Новобілоуського сільського голову — Дмитра Олександровича Федорова!

Дата: 30.08.2021 07:19
Кількість переглядів: 372

 

Вітаємо з Днем народження чудову, приємну людину, мудрого керівника, Новобілоуського сільського голову — Дмитра Олександровича Федорова!

Фото без опису

Шановний Дмитре Олександровичу!

Прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження. Цього святкового дня ми зичимо Вам міцного здоров’я, довголіття, професійних успіхів, оптимізму і відданого служіння на благо мешканців нашої громади. Нехай Ваша наполеглива праця і надалі буде плідною. Щоб усі розпочаті Вами справи сприяли розвитку нашої громади, а професійні успіхи йшли поруч із Вашим особистим щастям.

Нехай у Вашій родині панують любов, мир, злагода, взаєморозуміння та взаємоповага. Бажаємо життєвої наснаги, натхнення, особистих досягнень, сімейного благополуччя, успіхів і здобутків у всіх добрих справах. Нехай усе життя поруч із Вами будуть надійні, щирі, вірні друзі, щоб Ви об’єднували навколо себе людей, які близькі Вам по духу. Хай кожен день буде сповненим корисних справ і теплих людських відносин. Зичимо, щоби всі гарні мрії втілювалися в життя та приносили бажану радість і задоволення. Нехай доля буде прихильною до Вас і Вашої сім’ї, а кожен новий день даруватиме приємні враження та задоволення від нелегкої, але важливої роботи. І хай Вас завжди зігріває  тепло людської подяки за всі Ваші добрі справи.  

 

З глибокою повагою та найкращими побажаннями —  

колектив, виконавчий комітет  і депутатський корпус Новобілоуської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано