Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Старому Білоусі відремонтували дорогу

Дата: 27.08.2021 15:42
Кількість переглядів: 333

У Старому Білоусі ремонтують дорогу

У селі Старий Білоус завершуються роботи з капітального ремонту проїзної частини вулиці Ковпака.  Проєкт капремонту дороги ініційований сільським головою Новобілоуської територіальної громади Дмитром Федоровим за підтримки депутатського корпусу. Згідно з виготовленою проєктно-кошторисної документацією довжина цієї ділянки дороги складає 183 погонних метра.

Відповідно до проєктної документації загальна вартість робіт — 430,6 тисячі гривень. За результатами аукціону в електронній системі Prozorro, вартість робіт складає 398,235 тисячі гривень. Тендер виграла підрядна організація ФОП «Ігнатов Микола Володимирович».   

У 2021 році також реалізовано друга черга частини вулиці Миру в селі Роїще, і найближчим часом мають відбутися ремонтні роботи частини вулиці Зелена в селі Кошівка та частини вулиці Молодіжна в селі Рудка. Ремонт виконуватиметься за кошти Новобілоуської громади. Загалом цьогоріч заплановано близько 20 об’єктів на виконання поточних робіт (ямкові ремонти доріг, грейдерування та висипка) вулицями сіл громади. Перелік поточних ремонтних робіт на дорогах затверджується  виконавчим комітетом Новобілоуської сільської ради на виконкомі.

За інформацією

Новобілоуської сільської територіальної громади

Чернігівського району Чернігівської області  

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано