Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День Незалежності в Новобілоуській громаді

Дата: 26.08.2021 18:00
Кількість переглядів: 340

День Незалежності в Новобілоуській громаді

Фото без опису

Останній місяць літа щороку дарує нам надзвичайно важливі свята — День Державного Прапора України та День Незалежності України. І цьогорічна 30 річниця Незалежності України для Новобілоуської територіальної громади стала особливою. Адже цього року ми відзначили це велике свято як одна міцна перспективна громада, що об’єднала в собі 22 населених пункти і стала найбільшою сільською радою в Чернігівській області.

Фото без опису

Наша Україна зростає, відкриває для себе нові можливості та перспективи. А мить, коли піднімається Державний Прапор України та звучить Державний Гімн, сповнює наші серця гордістю за рідну країну, натхненням і бажанням робити добрі справи на її благо. День Незалежності України у нашій громаді відсвяткували як найважливіше свято. З урочистостями, святковим концертом, почесними гостями. І діти, й дорослі зустріли його в гарних вишиванках.  

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису

Святковий захід відбувся біля Новобілоуської сільської ради. Саме тут було встановлено велику сцену для виступу та палатки від старостинських округів, де гостей знайомили з витворами народних умільців, місцевою кухнею та різними здобутками.

Концертна програма була яскравою та насиченою, адже до неї долучилися учасники художньої самодіяльності всіх старостинських округів громади. Розпочалося дійство з виконання Державного Гімну України та виступів дитячого духовного оркестру Старобілоуського сільського клубу на чолі з керівником Сергієм Красковським. Після чого громада вручила Новобілоуському сільському голові Дмитру Олександровичу Федорову святковий коровай і подякувала йому за плідну працю, професіоналізм, активну роботу над високим рівнем благоустрою в селах громади, любов і повагу до рідної землі. Пригостили смачними й запашними короваями також усіх гостей свята.

Фото без опису

Звертаючись до присутніх, сільський голова привітав усіх з ювілейною річницею Незалежності України та згадав усіх, хто працював і працює на благо громади та держави, подякувавши кожному за його особистий внесок у розвиток рідних сіл, а також людям, які пожертвували і жертвують своїм життям заради мирного неба.   

— Коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор, у наших серцях з’являється гордість за рідну країну та палка любов до неї. І нехай ніколи не згасає цей шевченківський вогонь любові до рідної України та малої батьківщини, де ми народилися і зросли. Хай кожен пишається тим, що він — українець, і своїми добрими справами примножує авторитет і славу нашої держави, працює на розвиток і процвітання рідної громади та всієї України. Нині ми переживаємо непрості часи, карантинні обмеження через COVID-19 вносять свої корективи в щоденне життя, але попри все це наша держава крок за кроком відкриває для себе нові можливості та перспективи. І від кожного з нас залежить майбутнє нашої громади та країни. Бажаю всім нам бути гідними пам’яті наших попередників, які працею, здоров’ям, а деколи і своїм життям створювали славу та велич країни. Зичу всім нам міцного здоров’я, щастя, успішної реалізації далекосяжних планів, благополуччя, миру та добра кожній родині. Бережіть себе, свої сім’ї, і нехай ніколи не вичерпується джерело вашої віри, надії та любові до рідної землі, — говорить Дмитро Федоров.  

Фото без опису

Тепло привітав Новобілоуську територіальну громаду із Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України і почесний гість свята, заступник голови Чернігівської обласної ради Дмитро Блауш. Він побажав нашій державі та громаді миру, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, спокою, добробуту та злагоди кожній українській родині.

Фото без опису

Урочистості продовжилися цікавою різноплановою концертною програмою. Зі сцени лунали мелодійні пісні у виконанні Анастасії Бориско, Миколи Мокеєва, Анатолія Новика, вокального ансамблю «Вишенька», народного аматорського хорового колективу «Любисток», вокального ансамблю «Полісяночка», фольклорного гурту «Криниця», ансамблю «Вербиченька», вокальний ансамбль «Любисток». Нікого не залишили байдужими вірші «Мамо, чого Ви плачете?» від Анни Гуз та «Я — українка» від Альони Слюнько, а також гумор Михайла Потапенка. Порадував присутніх виступ Наталії Лазаревої, Вікторії Вовк, Олександри Ільєнко, Любові Хоменко, Альони Новик та Анастасії Сапон. Гучними оплесками глядачі зустрічали вокальні дуети у складі Юлії та Руслана Ільєнків, Катерини Пекур та Галини Черниченко, тріо Роїщенського Будинку культури.  

Фото без опису  Фото без опису   Фото без описуФото без опису

Фото без опису

На святі діяли різноманітні розважальні локації — батути, надувна гірки, цікаві фотозони. Всіх охочих пригощали солодкою ватою, чіпсами, попкорном та солодкими напоями. А наприкінці на учасників дійства чекав смачний куліш. День 30-ї річниці Незалежності України виявився по-справжньому святковим та яскравим і залишив по собі приємні враження.   

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису 

 

За інформацією Новобілоуської сільської ради

Чернігівського району Чернігівської області

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано