Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем Незалежності України!

Дата: 24.08.2021 06:05
Кількість переглядів: 302

Шановні земляки, щиро вітаємо вас із визначним святом нашої країни — Днем Незалежності України!

Фото без опису

У світі є лише одна країна, де дихається легко й вільно, — це земля наших батьків, край нашого дитинства, місце, де ми живемо, працюємо і виховуємо дітей.

Наша країна мужньо переносила випробування різних часів. Багато поколінь віддали своє життя за право жити у вільній країні. Незалежність стала новою точкою відліку в житті кожного українця. Боротьба триває й нині. І сьогодні Україна виховує нових лицарів правди та свободи, які закохані у свій рідний край. А саме свято втілює в собі давнє прагнення нашого народу до свободи й самовизначення.

Всі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного з нас. Тож нехай це найважливіше свято України щороку додає всім нам ще більшої наснаги і впевненості в нашому майбутньому. Будемо й надалі продовжувати нашу спільну активну співпрацю, яка єднає та зміцнює нашу громаду.

Нехай ваші серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього. Зичимо всім нам міцного здоров’я, реалізації далекосяжних планів, добробуту, злагоди. Кожному серцю бажаємо великої та вічної любові до своєї Батьківщини. А нашій рідній країні зичимо миру та процвітання. Щастя, розвитку, свободи. Зі святом Незалежності тебе, наша рідна Україно!

 

З повагою, сільський голова Новобілоуської територіальної громади  Дмитро Федоров, виконавчий комітет та депутатський корпус 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано