Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочистий розпис ювілейної 10-ї пари

Дата: 16.08.2021 18:10
Кількість переглядів: 376

Урочистий розпис ювілейної 10-ї пари

Фото без опису

З моменту об’єднання Новобілоуської територіальної громади в ній було зареєстровано понад 30-ть шлюбів. А цьогоріч у Новобілоуському будинку культури днями урочисто розписалася ювілейна 10-та пара молодят.

Олексій Сердюк і Владислава Афоніна познайомилися п’ять років тому на День будівельника, 14 серпня. А цьогоріч вирішили офіційно поєднати свої долі, обравши для розпису календарний день близький до дати знайомства.    

Фото без опису

«Ми познайомилися на дискотеці в Малинівці. Владислава мені сподобалася з першого погляду. Вона дуже гарна, у неї така яскрава зовнішність. А ще більше я був вражений її ім’ям — Владислава. Однак після знайомства ми деякий час не бачились і не спілкувалися. Якось не наважилися тоді продовжити наше спілкування, але, як потім з’ясувалося, ми думали одне про одного. Тож після нашої другої зустрічі одразу почали зустрічатися. Мене вразила її душевна краса та спокійний характер. Ми з нею не сваримося і ніколи не з’ясовуємо стосунки. Вона вміє згладжувати гострі кути, якщо вони виникають. А ще Влада дуже турботлива та уважна», — ділиться спогадами Олексій.

«Мені теж сподобався Олексій із першого погляду. В душі навіть відчула якесь особливе хвилювання і трепет, коли побачила його. Він дуже веселий, добрий, турботливий. І згодом сильна симпатія переросла у справжнє кохання», — продовжує Влада.

Олексій та Владислава зізнаються, хоч і зустрічалися п’ять років, але все одно обоє хвилювалися перед днем весілля. Спершу молодята не хотіли ніяких урочистостей, але потім вирішили порадувати ними рідних та близьких людей. І не пошкодували.

«Напередодні весілля було якось не пособі. Хвилювався так, що навіть трусилися руки. А коли побачив, як мама Влади заплакала, то й самому було важко стримати емоції. Мене переповнювали неймовірні відчуття, їх не можна описати або з чимсь порівняти. Це одночасне відчуття радості, хвилювання, щастя. Це щось особливе», — каже Олексій.

«А я відчувала хвилювання за два тижні до розпису. Вчора навіть спати раніше лягла, щоб швидше прокинутися. А коли вранці збиралася, то через хвилювання не виходило зробити зачіску. І мені теж важко було стриматися, коли побачила сльози мами», — додає Влада.

Молодят прийшли привітати батьки, бабуся, сестричка нареченої та колеги по роботі. Вони побажали молодій сім’ї любові, миру та взаємоповаги. Ми теж приєднуємося до всіх побажань і щиро зичимо молодій сім’ї щастя, здоров’я, злагоди, достатку. Щоб у їхній оселі лунав радісний дитячий сміх та панував добробут.

 

За інформацією Новобілоуської сільської ради

Чернігівського району Чернігівської області

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

               


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано