Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День Державного Прапора та День Незалежності України в Новобілоуській громаді.

Дата: 24.08.2020 14:42
Кількість переглядів: 1053

     В серпні Україна відзначає величні свята – це День Державного Прапора та День Незалежності України.

     Ці свята відзначаються, як на рівні держави так і на рівні новостворених громад. Ось і Новобілоуська громада відзначила День Державного Прапора та День Незалежності України.

     23 серпня відбулися урочистості на базі Старобілоуського закладу загальної середньої освіти. Свято розпочато чарівним звуками духового оркестру учнів Старобілоуського ЗЗСО під керівництвом Сергія Красковського. Традиційно підняття Прапора доручено учаснику АТО Нехаю Сергію.

       З вітальним словом до присутніх звернувся голова Новобілоуської сільської ради Федоров Дмитро Олександрович та виконуючий обов’язки старости с. Старий Білоус Микола Нехай. Розчулив своїм вітанням голова ветеранської організації Щербіна Микола, який зачитав власний вірш про Незалежність України.

  А визначним заходом відбулась велоестафета «Дорогами рідного краю» за маршрутом с.Старий Білоус-М.Коцюбинське-Новий Білоус. Учасники велопробігу під музичний супровід духового оркестру стартували в Старому Білоусі та вирушили до М.Коцюбинська де зробили коло пошани на центральній площі, а фінішували у с.Новий Білоус. На учасників чекали приємні сюрпризи, концерт, нагородження подяками та медалями, а ще сам голова Федоров Дмитро частував смачненьким короваєм.

     Також хочеться виразити окрему подяку депутату Новобілоуської сільської ради Плешковій Людмилі за сприяння в проведенні велопробігу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано